18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Sunčano i prijatno toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas se očekuje pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme.

Hidrometeorološki zavod Republike Srpske najavio je da će se u pojedinim predjelima na sjeveru i istoku magla i niska oblačnost zadržati tokom dana, uz svježije vrijeme.

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od pet do 10 stepeni Celzijusovih, na jugu oko 12, a u višim predjelima jedan stepen Celzijusov. Najviša dnevna temperatura biće od 18 do 23, na jugu oko 25, a u višim predjelima i mjestima sa maglom od 14 stepeni.

Vjetar će biti slab sjeverni i sjeveroistočni, na jugu slaba do umjerena bura.

U BIH je jutros pretežno vedro, osim po kotlinama i uz riječne tokove gdje je maglovito i sa niskim oblacima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Kupres, Klekovača, Istočni Drvar jedan, Sokolac tri, Drinić, LJubinje, Gacko, Han Pijesak, Livno četiri, Čemerno, Drvar, Ivan-sedlo pet, Bileća, Nevesinje, Ribnik, Kalinovik, Bjelašnica, Bugojno, Sarajevo šest, Banjaluka, Mrkonjić Grad, Srebrenica, Bihać, Tuzla sedam, Sanski Most osam, Prijedor, Doboj, Srbac, Novi Grad, Rudo, Jajce devet, Gradiška, Foča, Višegrad, Zvornik, Bijeljina, Goražde, Stolac, Zenica 10, Mrakovica 12, Trebinje, Gradačac, Mostar 13, te Neum 15.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se