18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Socijalistička partija u Zvorniku predstavila poslaničke kandidate

Socijalistička partija  održala je predizborni skup u Zvorniku i predstavila poslaničke kandidate za Narodnu Skupštinu RS i Predstavnički dom Parlamentarne Skupštine BiH sa područja regije Birač.

Prisutnim članovima, simpatizerima i gostima obratio se nosilac liste za Narodnu Skupštinu u izbornoj jedinici 7, Budimir Aćimović koji je naglasio da SP očekuje odlične izborne rezultate, jedno poslaničko mjesto sa ove izborne jedinice, a ukupno devet mandata u Narodnoj Skpštini RS.

„SNSD je sadašnjost, SDS je prošlost, a budućnost pripada Socijalističkoj partiji. Kao što  kaže naš predizborni slogan: „Ruka ruci“, mi smo otvorenog srca pružili ruku svima onima koji žele bolju i prosperitetniju Republiku Srpsku i uvjereni smo da će nam građani pozitivno odgovoriti“ , podvukao je Aćimović.

Nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne Skupštine BiH u izbornoj jedinici 3 Branko Jašić ponovio je uvjerenje da će SP zabilježiti sjajan izborni rezultat i naglasio da će ukoliko bude dobio povjerenje birača svim svojim snagama dosledno zastupati interese RS u zajedničkim institucijama BiH.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se