24.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Slagala da je imala plastičnu operaciju treće dojke

Džasmin Tridevil, djevojka koja je zahvaljujući tvrdnji kako je plastičnom operacijom ugradila i treću dojku dobila svojih 15 minuta slave, obična je prevarantkinja – njena treća dojka je lažna i radi se o prostetičkom umetku, piše Daily Mail.

Njeno pravo ime je Ališa Hesler, a mediji su do ove informacije došli nakon izvještaja sa Tampa International aerodroma u kojem je prijavila gubitak prtljaga, torbu u kojoj se nalazio i „prostetički umetak za treću dojku vrijedan 5.000 dolara“.

Sajt Snopes je ranije ove sedmice otkrio kako je website JasmineTridevil.com registrovan na ime Ališa Džasmin Hesler, osobu koja radi kao masažerka na Floridi. Na njenom sajtu piše kako je „majstor za internet prevare od 2014“, te „stručnjak za masažu žena sa tri dojke“.

U decembru 2013. Ališa Hesler je dospjela na naslovnice medija kad je navodno napadnuta ispred jednog noćnog kluba. Policija ju je nakon prijave pokušala kontaktirati, ali se ona nije javljala na njihove pozive, tako da zvanične prijave nikad nisu bile podnesene.

„Čini se finom, ali ne vjerujem kako je ugradila treću dojku. Vidio sam to na vijestima i mislim da je lažno. Ona samo želi da se proslavi“, rekao je jedan od njenih komšija.

(Klix.ba)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se