18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Šekovački SDS kolima Hitne u izbornoj kampanji

ŠEKOVIĆI – Kola Hitne pomoći Doma zdravlja u Šekovićima, okićena plakatima i zastavom SDS-a, u nedjelju su cijeli dan kružila ovom opštinom, a iz njih su zaprepašćeni stanovnici putem razglasa obavještavani o održavanju izborne tribine te stranke, piše današnji Glas Srpske.

„Glas Srpske“ od sagovornika iz Šekovića saznaje da je u „ladi nivi“ Hitne pomoći na suvozačevom mjestu sjedio direktor šekovićkog Doma zdravlja Snježan Sokić, a da je za volanom bio vozač saniteta Dragan Stjepanović. Oni su bili i akteri ranije zloupotrebe vozila Doma zdravlja za dijalizu, kojima je humanitarna pomoć za ugrožene poplavama odvožena u Stjepanovićevu garažu, a kasnije prodavana.

– Stanovnici Šekovića našli su se u čudu kad su vidjeli kola Hitne pomoći i iz njih, preko ozvučenja, čuli Sokićev glas koji je nešto vikao. Svi su prvo pomislili da se radi o nekom zdravstvenom upozorenju, a kad su vidjeli stranačka obilježja, bili su u šoku. Zaposleni u Domu zdravlja zgroženi su tim postupkom. Nisu primili devet plata, a njihovo i vozilo svih građana RS zloupotrebljava se u stranačke svrhe – kažu sagovornici „Glasa“.

Dodaju da je nakon vožnje neko sugerisao Sokiću da ne bi trebalo da za kampanju koristi kola Hitne pomoći jer „neprijatelji mogu to zloupotrijebiti“. Zato su, kaže, da bi prikrili taj skandal, juče našli sličnu „ladu nivu“ i iz nje nastavili obavještavanje o održavanju tribine, a vozilo Hitne pomoći vratili u Dom zdravlja.

Glas Srpske

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se