23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Rasvijetljene brojne krađe

BIJELJINA – Policija je otkrila provalnika koji je opljačkao kuću u Bijeljini i pronašla ukradene stvari koje su vraćene vlasniku, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Provalnik je ušao u kuću kroz otvoren prozor u noći između 27. i 28. septembra, a, prema riječima vlasnika kuće. ukradene su tehničke stvari i novčanik sa ličnim dokumentima.

Protiv muškarca čiji su inicijali A.H. policija će tužilaštvu podnijeti izvještaj o teškoj krađi na naručito drzak način.

U Zvorniku je policija otkrila lice čiji su inicijali D.T. koji je 27. septembra u 3.40 časova razbio staklo na ulaznim vratima pekare.

Zbog oštećenja tuđe stvari protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policija je u Bratuncu nadležnom tužilaštvu podnijela izvještaj o krađi protiv lica čiji su inicijali B.S, zbog sumnje da je tokom septembra iz vikendice u naselju Osamsko-Bratunac otuđio ribarsku opremu vrijednu oko 800 KM.

Zbog sumnje da su u noći između 3. i 4. septembra iz sportske kladionice i ugostiteljskog objekta u Vlasenici otuđili novac i tehničku robu policija je podnijela izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv lica iz bijeljine čiji su inicijali I.I, S.M. i M.R.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se