18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Raduljica u Banjaluci na tetoviranju i koljenicama

Građani Banjaluke juče su imali priliku da u svom gradu sretnu jednog od junaka pohoda košarkaša Srbije ka srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Španiji, Miroslava Raduljicu.

Odlični centar je zajedno sa svojim prijateljem i bivšim reprezentativcem Markom Kešeljom posjetio najveći grad Srpske kako bi srebro iz Španije proslavio sa narodom sa ove strane Drine, te uradio još jednu tetovažu (žena sa cigaretom) kod tatu majstora Igora Pešića Pedija, inače njegovog dobrog prijatelja. Pošto je Pešić već počeo da mu radi tetovažu, do košarkaša nismo uspjeli da dođemo, ali je Pešić u pauzi objasnio o čemu se radi.

– Iskreno, velika mi je čast što je Miroslav u svoj trci i gužvi našao vremena da dođe kod mene u studio. Mislim da je ovo šesta tetovaža koju mu radim – rekao je Pešić.

Poznati majstor tetovaža, kod kojeg su dolazili i drugi košarkaši poput Vladimira Micova i Damira Markote, objasnio je kako je došlo do njihovog prvog susreta.

– Upoznali smo se posredstvom zajedničkog prijatelja Todora Gavrića koji je iz Banjaluke, a trenutno živi u Beogradu. Tako je došlo do prvog susreta, a od tada se gotovo redovno čujemo. Bili smo i kod njega u Beogradu i imam samo riječi hvale za našeg asa. Respect – rekao je Pešić.

Prije tetoviranja Raduljica i Kešelj su posjetili jednu banjalučku pivnicu, a prema riječima konobara, bili su potpuno opušteni.

– Sjeli su i naručili piće, čorbu, kobasice i koljenice. Mogu da kažem da smo se svi oduševili njime, potpuno je opušten, rasPoložen i običan čovjek, a ostavio nam je i popriličan bakšiš. Čim je ušao, primijetio sam poglede znatiželjnih gostiju i prolaznika, koji su ga prepoznali – rekao je konobar koji ih je služio.

Šipovo

Dok smo čekali ispred studija za tetoviranje, porazgovarali smo i sa Markom Kešeljom, koji je nagovijestio mogućnost da dvojica košarkaša posjete i Raduljičinu djedovinu.

– Možda i odemo u Pribeljce ukoliko baka Rosa obeća da će nas dočekati sa kajmakom. U protivnom, nećemo ići – kroz smijeh je rekao Kešelj.

– Ne verujem da ćemo uspeti da stignemo ovaj put, došli smo u Banjaluku da proslavimo Raduljino srebro i da deo radosti podelimo sa narodom u Republici Srpskoj – zaključio je Kešelj ozbiljnijim tonom.

Ništa o košarci

Tatu majstor Igor Pešić istakao je da sa Miroslavom Raduljicom gotovo nikada ne priča o košarci.

– Čestitao sam mu, naravno, na velikom uspjehu, ali tu je završena naša priča o košarci. Uglavnom se šalimo, pričamo o nekim neobaveznim temama. S Miroslavom je uvijek veselo, pa tako i ovaj put – rekao je Pešić.

(Glas Srpske)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se