4.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Raduljica iz Banjaluke ide u Šandong

Centar reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica iz Banjaluke je putem „Tvitera“ obavijestio javnost da je novi košarkaš kineskog Šandonga.

Otkrovenje Svjetskog prvenstva u Španiji, na kojem je prosječno postizao 13 poena i imao 4,6 skoka, odlučio se za Daleki istok, iako je imao ponude nekoliko evropskih i NBA klubova.

– Sledeća stanica u mojoj karijeri je CBA liga, radujem se igranju za Šandong – napisao je Raduljica na „Tviteru“.

Detalji ugovora sa kineskim klubom nisu poznati, ali se u proteklih nekoliko dana spekulisalo o cifri od dva miliona dolara, koliko bi snažni centar trebalo da dobije za godinu. Sezona u Kini završava se u februaru, poslije čega će Raduljica moći da pređe u neki od evropskih ili NBA klubova, pa je i to vjerovatno uticalo na njegovu odluku da se oproba u Kini.

Inače, Raduljica je od četvrtka uveče „bogatiji“ za još jednu tetovažu koju mu je uradio poznati banjalučki tatu majstor Igor Pešić.

– Riječ je o ličnoj priči i motivu. Poslije sedam sati rada, tetovaža je ispala odlično, a najvažnije mi je da je Raduljica zadovoljan – rekao je Pešić, „krivac“ za sve tetovaže na Raduljičinom tijelu.

Poslije urađenog posla, veliki prijatelji su obišli nekoliko banjalučkih noćnih klubova i priznali da su se dobro proveli.

Poslije promocije svoje knjige „Fajront u Sarajevu“ doktor Nele Karajlić i Miroslav Raduljica sreli su se u jednom od banjalučkih lokala gdje su se družili sa obožavaocima, potpisivali autograme i slikali.

Bez priče sa medijima

Košarkaš nije bio raspoložen za priču s medijima, pravdajući se da je umoran i željan privatnosti, ali nije mogao da se sakrije od gomile obožavalaca svih generacija koji su mu svakog časa prilazili, čestitali i tražili da se fotografišu s njim.

(Glas Srpske)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se