5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Radojičić uputio saučešće porodici preminulog Gavrila Bobara

BANJALUKA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić uputio je telegram saučešća porodici Gavrila Bobara, koji je noćas iznenada preminuo u Bijeljini.

Radojičić je istakao da je prerani odlazak poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Gavrila Bobara veliki gubitak za njegove najmilije, kolege i saradnike koji su izgubili izuzetnog čovjeka, cijenjenog u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici i široj javnosti.

„Pokojni Bato Bobar ostvario je u kratkom životnom vijeku velike ciljeve, prije svega u poslovnom svijetu, kao cijenjeni privrednik sa naglašenim menadžerskim sposobnostima i vizijom napretka, koje je pokazao u izgradnji respektabilne kompanije međunarodnog značaja, ali i kao običan čovjek iz naroda koji je pomagao brojnim ljudima i prihvatao poziv za učešće u društveno odgovornim aktivnostima“, navodi se u telegramu predsjednika parlamenta Srpske.

Radojičić je dodao da je Klub Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Narodnoj skupštini izgubio uvaženog člana, dragog kolegu koji je imao izuzetno životno, radno i stručno znanje i iskustvo, posebno u oblasti finansija i privrede.

Komemorativna sjednica, povodom iznenadne smrti poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Gavrila Bobara, biće održana sutra u parlamentu Srpske u 11.00 časova.

Gavrilo Bobar, vlasnik kompanije „Bobar“ i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iznenada je preminuo noćas u Bijeljini u 59. godini.

Gavrilo Bobar biće sahranjen u četvrtak, 2. oktobra.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se