23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Preko 800 članova Aktiva žena SNSD-a otputovalo jutros za Andrićgrad (foto)

ZVORNIK – Sa autobuske stanice u Zvorniku jutros je put Andrić grada otputovalo preko 800 Zvorničanki, članica i simpatizerki Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

Jednodnevni izlet za njih je organizovao Aktiv žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Zvornik čija je predsjednica Dušica Savić rekla da one na ovaj način ne samo da daju svoju podršku SNSD-u, nego i pokazuju da podržavaju izgradnju najmladjeg grada u Republici Srpskoj i onoga što je Vlada Republike Srpske uradila za Andrić grad.

„Na naše veliko zadovoljstvo danas putuje preko 800 žena u Andrić grad. Ovo putovanje jeste masovno, veliki je broj naših članica i simpatizerki koje su se danas priključile ovom putovanju, ali smo napravile dobru organizaciju da sve protekle dobro i sve uživaju u putovanju“, istakla je Savićeva.

Putovanje je bilo planirano da se održi ranije, ali je odgođeno zbog majskih poplava, a termin je morao biti usaglašen i sa prevoznikom, obzirom da je angažovano 16 autobusa u kojima su sa Zvorničankama danas otputovali i kandidati SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Lazar Prodanović i Narodnu skupštinu Republike Srpske Obren Marković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se