15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Poslije pet godina ponovo letovi za Tiranu

BEOGRAD – Srpska nacionalna aviokompanija „Er Srbije“ uspostavila je danas liniju između Beograda i Tirane, pet godina nakon što je obavljen posljednji let.

Letovi na ovoj liniji će biti obavljani tri puta nedeljno, a uvedena je specijalna cijena za povratne karte u ekonomskoj klasi od 99 evra i koja će važiti u ograničenom roku.

Generalni direktor „Er Srbije“ Dane Kondić rekao je da ponovno uspostavljanje letova za Tiranu predstavlja pogodnost za više od dva miliona pripadnika albanske dijaspore u Evropi.

„Oni će sada imati više izbora za putovanja i bolju mogućnost povezivanja sa njihovom domovinom preko našeg čvorišta u Beogradu. Ova linija će takođe doprineti razvoju dolaznog turizma u Albaniju“, rekao je Kondić.

Linija Beograd – Tirana pruža odličnu dvosmjernu povezanost preko matičnog aerodroma „Er Srbije“, „Nikola Tesla“ u Beogradu, ka 17 poslovnih i turističkih destinacija širom Balkana, Evrope i Mediterana, uključujući Moskvu, Stokholm, Brisel, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Rim, Prag, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Berlin, Beč i Cirih.

Letovi preko aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu su osmišljeni tako da omoguće maksimalno povezivanje sa destinacijama na Bliskom istoku, u Aziji, Africi i Australiji, uz podršku „Etihad ervejza“, partnera sa udjelom u vlasništvu „Er Srbije“.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se