18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Poljoprivrednike iz FBiH prevarili Nikšić i Krajina

SARAJEVO – Poljoprivrednici FBiH saopštili su danas da imaju saznanja da su ih predsjednik Vlade FBiH Nermin Nikšić i federalni ministar finansija Ante Krajina ponovo prevarili kad je riječ o isplati poljoprivrednih podsticaja.

Iz Udruženja poljoprivrednika u BiH saopšteno je da su poljoprivrednici bili odustali od najavljenog protesta nakon obećanja Nikšića i Krajine da će biti isplaćeni poljoprivredni podsticaji.

Iz Udruženja su u srijedu, 24. septembra, saopštili da su odustali od protesta jer su dobilo informacije od Krajine da je za isplatu poljoprivrednih podsticaja upućeno oko 500.000 KM i da se očekuje kontinuitet u isplatama.

Udruženje najavljuje da će u ponedjeljak, 29. septembra, održati sastanak sa ostalim udruženjima i savezima poljoprivrednih udruženja koji daju podršku aktivnostima koje provodi s ciljem ostvarivanja zakonskih prava poljoprivrednika.

Istog dana biće održana i konferencija za novinare na kojoj će predsjednik Udruženja Miro Pejić i ostali poljoprivrednici iznijeti zajedničke stavove i plan daljih aktivnosti.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se