20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Pobjeda u Laktašima biće krunisna trijumfom SNSD-a 12. oktobra

LAKTAŠI – Potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić ocijenio je da je pobjeda kandidata SNSD-a na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši Miroslava Kodžomana samo jedna etapa u kampanji koja će biti krunisana trijumfom SNSD-a na opštim izborima 12. oktobra.

„Za SNSD je ovo ogromna potvrda onoga što smo radili. Uprkos svemu što se o nama negativno govorilo, idemo ostvariti još jednu pobjedu 12. oktobra, da i te izbore održimo na fer i demokratski način i da dobijemo pobjednike koji će 13. oktobra moći da nastave dalje da rade“, rekao je Radojičić novinarima sinoć u Laktašima.

On je konstatovao da su održani fer i demokratski izbori u Laktašima, a veoma je važno da su građani slobodno izrazili svoju volju bez ijednog incidenta.

„Za SNSD je to veoma važno zato što je više od dvije godine u toku veoma negativna kampanja u kojoj se SNSD i svi njegovi funkcioneri satanizuju na najgori mogući način. Predizborna kampanja gotovo da nije prestajala od lokalnih izbora 2012. godine. Ogroman je uspjeh danas u Laktašima ostvariti ponovo 56 odsto glasova za SNSD, naspram ujedinjene opozicije u kojoj i ne znamo tačno koliko političkih partija ima, koja je uspjela dosegnuti 42 odsto glasova“, dodao je Radojičić.

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ocijenio je da pobjeda Kodžomana na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši predstavlja uvod u pobjedu stranke na opštim izborima 12. otktobra.

On je rekao da je sinoć došao u Laktaše da čestita pobjedu Kodžomanu.

„Ovo predstavlja uvod u pobjedu SNSD-a na opštim izborima 12. oktobra“, naglasio je Špirić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se