-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Pobjeda Kodžomana potvrda političkog angažmana SNSD-a

LAKTAŠI – Međunarodni sekretar SNSD-a Željka Cvijanović ocijenila je da je pobjeda kandidata SNSD-a Miroslava Kodžomana na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši potvrda političkog angažmana ove stranke.

„Ako u jednoj opštini nakon 17 godina vlasti ovako ubjedljivo pobijedite, onda to znači da građani prepoznaju sve one koji su mogli da im pruže i političku i ekonomsku stabilnost“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona očekuje da je ovo uvod u veliku pobjedu SNSD-a na svim nivoima na izborima 12. oktobra i da će građani prepoznati da je ova stranka odgovorno radila na svakom mjestu u Republici Srpskoj i učinila da Srpska bude politički i ekonomski stabilna.

„Radili smo na tome da se zna kakvi su naši politički stavovi i ekonomska opredjeljenja, bili smo sa svojim narodom uvijek kada je bilo teško, prebrodili smo ekonomsku krizu, a da nismo pokleknuli ili legli, kao što su to uradile neke moćnije ekonomije, donosili smo hrabre odluke i očekujemo da to građani prepoznaju“, rekla je Cvijanovićeva sinoć novinarima u Laktašima.

Ističući da ima još puno stvari koje se moraju uraditi u narednom periodu, Cvijanovićeva je navela da je SNSD u proteklom periodu imao priliku da pokaže šta zna i da je bio čvrsto sa svojim narodom tokom poplava i pomagao svugdje gdje je to bilo potrebno.

„Bili smo prva Vlada koja je donijela konkretan set mjera kojima se intervenisalo prema ugroženom stanovništvu. Ovim smo pokazali da zajedno sa svojim koalicionim partnerima vodimo dosljednu politiku, koja je usmjerena na dobrobit Republike Srpske i svih njenih građana“, poručila je Cvijanovićeva.

Ona kaže da nije vidjela takvu dosljednost kod opozicije, niti odgovorno ponašanje kada su bili na vlasti, te da ni sada ne vidi da su predstavili bilo kakav politički ili ekonomski plan.

„Za razliku od toga, SNDS sa svojim koalicionim partnerima marljivo radi i nastavićemo tako da radimo zato što je Republika Srpska svetinja, a poboljšanje života svakog pojedinca naša politička misija na kojoj ćemo predano raditi“, rekla je Cvijanovićeva.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se