20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Muškarci najviše varaju na svadbama

Postoje događaji koji povećavaju šanse da će muškarcima „otkazati kočnice“ i da će se prepustiti preljubi, a jedna anketa pokazala je da su svadbe mjesto na koje djevojke ne bi trebalo da puštaju svoje partnere bez nadzora.

Istraživanje sprovedeno na uzorku od dvije hiljade ispitanika pokazalo je da će muškarci svoje partnerke najčešće prevariti na vjenčanjima na koja su otišli solo.

Kako je pokazala anketa, 32 odsto muškaraca prevariće ženu, djevojku ili vjerenicu na vjenčanju na koje je otišao bez pratnje, 27 odsto na momačkoj večeri, 21 odsto na božićnim proslavama i samo 9 odsto njih na godišnjici mature.

U istoj anketi, otkriveno je da je 37 odsto žena bilo uvjereno da ih muškarci najviše varaju na božićnim proslavama, dok je 35 odsto ispitanica pretpostavljalo da će partner pokleknuti na momačkoj večeri. Za 17 odsto ispitanica je problematično okupljanje na godišnjici mature, a samo je 11 odsto žena zaključilo da su najveće šanse da će partner „švrljati“ na nečijoj svadbi, piše Telegraf.

Ovakav rezultat je dakle, poprilično iznenadio žene, koje vjerovatno više neće puštati muža ili dečka samog na vjenčanje prijatelja.

Telegraf.rs

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se