13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Muškarac doživi 100 orgazama dnevno (video)

Doživjeti 100 orgazama dnevno ne zvuči dobro ni u teoriji, ali kad na to dodate i podatak da je riječ o orgazmima koje niste htjeli – priča postaje još manje privlačna.

Upravo to svakog dana proživljava 37-godišnji Dejl Deker (37) iz Viskonsina koji pati od PGAS-a (Persistent Genital Arousal Syndrome) o kojem se posljednjih godina često pisalo.

Prve simptome poremećaja osjetio je nakon povrede kičme, a tad su krenuli i ničim izazvani orgazmi.

„Zamislite da ste na koljenima pored lijesa svog oca i doživite devet orgazama dok su članovi porodice pored vas. Zbog toga poželite ne doživjeti orgazam više nikad u životu. U tom ne postoji ništa u čemu uživam je čak i ako se osjećate dobro, zgađeni ste onim što se događa“, govori on.

Međutim, dodaje da su članovi njegove porodice  takođe žrtve ovog poremećaja:

„Zaista se borimo jer ne može raditi i brinuti za svoju porodicu“, govori njegova supruga Ejpril.

Ona govori i o problemima koje je ovaj poremećaj izazvao u njihovom seksualnom životu: „Ne radimo ništa što bi muškarac i žena trebali raditi i svađamo se oko sitnica. Budući da te epizode ima tijekom noći, odlučili smo spavati u odvojenim krevetima“.

Dale je sam svjestan da ga je poremećaj učinio „beskorisnim u krevetu“ i potpuno upropastio njihov seksualni život.

„Biti uzbuđen može biti prekrasna stvar, ali ovo nije uzbuđenje. Ovo je stravičan grč koji zna biti bolan. Samoubistvo je uvijek mogućnost kod ljudi koji pate od ovog poremećaja jer smatraju da ne znaju kako drugačije pobjeći od ovog“, zaključuje Deker.

[mom_video type=“youtube“ id=“XfhmG_9ZqAs“]

(Index.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se