9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Mjestimično klizavi kolovozi

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ vozi se po mjestimično klizavim kolovozima, uz smanjenu vidljivost na području Prijedora, Mrkonjić Grada, Sarajeva i Kneževa, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog održavanja brdske auto-trke „Nagrada Banjaluke – Slatina 2014.“, danas će doći do potpune obustave saobraćaja u vremenu od 11.00 do 16.00 časova na dionici puta Ulica slatinska od skretanja za Rehabilitacioni centar „Miroslav Zotović“, pa do skretanja za Krčmarice.

U okviru projekta sistema vodosnabdijevanja na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, dionica Karanovac – Crna Rijeka i regionalnom putu Karanovac – Mitrovići izvode se radovi, zbog čega je svakim danom, osim nedjelje, izmijenjen režim odvijanja saobraćaja u vremenu od 7.00 do 19.00 časova.

Saobraćaj se na ovim dionicama odvija usporeno uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju, a radovi će trajati do 12. decembra.

Na dionici magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac, saobraćaj se zbog ulegnuća kolovoza i dalje odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara.

U Brčkom, na raskrsnici raskrsnica „Bolnica“, saobraćaj će do 10. oktobra biti otežan zabog radova na izgradnji kružnog toka.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Johovac i Johovac – Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, i to tako da će danas od 7.00 do 13.00 časova biti aktivne povremene polučasovne obustave saobraćaja svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Caparde – Karakaj, zbog rekonstrukcije kolovoza, saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Na regionalnom putu Prisika dva – Vitovlje u toku su radovi u mjestu Zapeće, zbog čega se saobraćaj odvija privremeno izgrađenom obilaznicom u dužini od oko 80 metara.

Jednom trakom saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Sikirići – Fakovići – Skelani, Tišča – Caparde i LJubovijski most – Drinjača, kao i na dionicama regionalnih puteva Zagon – Jasik i Ukrina – Gornja Vijaka.

Na dionici magistralnog puta Doboj – Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, aktivne su povremene obustave saobraćaja od 9.00 do 15.00 časova zbog deminiranja terena, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na dionici autoputa Podlugovi – Jošanica u FBiH saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku zbog sanacije mosta, a drumski radovi preduzimaju se i na pravcima Čapljina – Stolac, Tuzla – Šićki Brod, Sarajevo – Trnovo, Bosansko Grahovo – Livno i Rostovo – Novi Travnik.

Na dionici regionalnog puta Olovo – Ribnica u mjestu Čuništa, zbog odrona potpuno je obustavljen saobraćaj. Ekipe putne službe nalaze se na terenu i intervenišu.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se