14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Kandreva produžio ugovor sa Laciom do 2019.

Italijanski reprezentativac Antonio Kandreva produžio je ugovor sa Laciom do 2019. godine, potvrdio je danas rimski klub.

„Srećan sam što sam obnovio ugovor, drago mi je što ću još dugo igrati ovde, pošto sam zavolio klub. Zahvalio bih se predsjedniku Lotitu koji je ispunio obećanje, uprkos glasinama da neću ostati u Rimu“, rekao je Kandreva za klupsku radio stanicu.

Kandreva je član Lacija od 2012. godine, do sada je odigrao je 113 utakmica i postigao 23 gola.

Tokom karijere igrao je za Ternanu, Udineze, Livorno, Juventus, Parmu i Ćezenu.

Za reprezentaciju Italije nastupao je 23 puta, a bio je član tima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Kapiten madridskog Atletika Gabi Fernandez uporedio je danas svoj klub sa Robinom Hudom, s obzirom na neravnopravnu konkurenciju koju ima u Realu i Barseloni.

„Atletiko je kao Robin Hud iz naroda. Razbili smo ligu dva kluba, koja je postajala dosadna. Poraz u finalu Lige šampiona od Reala je najgora stvar koja mi se dogodila u karijeri, ne zbog toga što je bilo nezasluženo, već zbog minuta u kojem smo izgubili sve“, rekao je Gabi za američki magazin GQ.

On je dodao da ne planira u skorije vrijeme da napusti Atletiko u koji je došao 2011. godine iz Saragose.

„Kada vidim šta je sve bilo potrebo da dođem ovde, mogu da kažem da neću napustiti Atletiko. Ima fudbalera koji su dobili značajne ponude, ali su odlučili da ostanu i vode se sportskim, a ne ekonomskim motivima“, istakao je Gabi.

Ateltiko se trenutno nalazi na četvrtom mjestu na tabeli španske Primere sa osam osvojenih bodova, četiri manje od prvoplasirane Barselone.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se