14.3 C
Zvornik
16. април 2024.

Jezivi detalji: Ubila trudnicu i isjekla joj stomak da bi ukrala bebu!

Marija Gvadalupe Munjoz Rodrigez (29) iz Tepika je kuhinjskim nožem ubila trudnicu kako bi joj ukrala dijete iz stomaka!

Meksikanka je ubila i majku i bebu i ubrzo je, poslije hapšenja, optužena za dvostuko ubistvo. Motiv zločina bila je njena izmišljena trudnoća koju je htjela da potvrdi rođenjem, odnosno krađom nerođenog djeteta.

Ubica je policajcima do detalja opisala sve šta je uradila. Priznala je da je odlučila da ubije Nađu Katalinu Arvizu Avilu, koja je bila u osmom mjesecu i da joj izvadi dijete, jer je porodicu lagala o sopstvenoj trudnoći. Ispričala je da ju je namamila u kuću rekavši joj da će joj pokloniti odjeću za bebu.

„Kada sam joj prekrila usta, ugrizla me. Tada sam joj stavila ruke iznad glave kako bih se odbranila. Nisam je tada ubila. Vrištala je. Molila me da je ostavim na miru“, ispričala je Marija Munjoz.

Tada ju je udarala dok se nesrećna trudnica nije onesvijestila.

„Samo sam joj spustila pantalone i ubola je u stomak. U tom trenutku se trgla“, rekla je u svjedočenju ubica. „Zatim sam pokušala da što prije dođem do bebe kako se ne bi ugušila, ali nisam mogla. Beba je izašla mrtva.“

Munjoz je priznala policiji da je bila opsjednuta djetetom i nije znala kako da prizna porodici da nije u drugom stanju. Stalno je odlagala priznanje i radila testove za trudnoću. Na njenu žalost, bili su negativni.

„Nisam znala šta da im kažem. Kada sam vidjela Nađu, došla sam na ideju“, objasnila je Marija. „Ništa nisam znala o njoj. Vidjela sam je dvaput prije ubistva. Prišla sam joj kada je ostavila sina u školi.“

Policija je uhvatila Mariju ubrzo nakon što je odvela bebu u bolnicu kako bi porodici rekla da je rodila mrtvo dijete. Ljekari su odmah posumnjali, a poslije njihovog insistiranja da je pregledaju je pobjegla.

U međuvremenu je žrtvin suprug prijavio da mu nema žene, a policija je ubrzo njen nestanak povezala sa sumnjivim rođenjem.

Agencije

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se