10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Hadži Mitrović: Kandidovanje više kandidata je klasična prevara

Predsjednik Srpske napredne stranke, Јovan Hadži Mitrović, smatra da to što je napravio SDS kandidovanjem čak tri predsjednička kandidata predstavlja klasičnu prevaru. Promjene koje najavljuju u Savezu za promjene , kaže Hadži Mitrović, nisu promjene već je jednostavno narod prevaren.

Јovan Hadži Mitrović takođe kaže i da ne ide na predizborne skupove Saveza za promjene, i ponavlja – nema podrške naprednjaka Ognjenu Tadiću i Mladenu Ivaniću.

Јovan Hadži Mitrović tvrdi da SDS nije prevario samo koalicione partnere, već i birače, kandidovanjem Tadićevog vozača i tjelohranitelja za predsjednika Republike Srpske.

S obzirom na sastav biračkih odbora, teško da će na predstojećim izborima biti ispoštovana volja naroda, zaključuje predsjednik Srpske napredne stranke i dodaje da poučeni iskustvom Saveza za promjene naprednjaci nikada više neće dati bjanko povjerenje nikakvoj koaliciji. Dodaje da nije bilo Srpske napredne stranke, ne bi ni bilo Saveza za promjene pred Centralnom izbornom komisijom.

Prevareni smo, a SDS nije smatrao ni da treba da se izvini članovima naše stranke, zbog čega je u predizbornoj kampanji izostala podrška SNS-a kandidatima Saveza, Ognjenu Tadiću i Mladenu Ivaniću, kaže Hadži Јovan Mitrović.

RTRS

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se