19.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Dodik: SNSD mora da pobijedi

NEVESINJE – Kandidat SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da SNSD mora da pobijedi zato što će to biti i pobjeda Republike Srpske.

Na tribini u Nevesinju Dodik je istakao da su u ovom mjestu realizovani projekti na koje se čekalo više od 50 godina, koji su od životne važnosti za stanovništvo ovog kraja.

On je izrazio zadovoljstvo što je sadašnja vlast uspjela da realizuje sve planirane projekte od putnih do energetskih, te najavio da će 11. oktobra u Nevesinju biti otvorena jedna od najsavremenijih bolnica u regionu.

Dodik je napomenuo da u Nevesinju ima još mnogo stvari koje treba učiniti, na čemu će se raditi ubuduće.

Prema njegovim riječima, Vladi Republike Srpske nije smetalo što je načelnik opštine Nevesinje iz druge političke partije te je ogromnim naporima pokazala da joj je podjednako stalo do svakog dijela Srpske.

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da su Nevesinje i Hercegovina tokom vladavine SNSD-a, punih osam godina, doživjeli totalni preobražaj i podsjetila na brojne projekte koji su, zahvaljaujući aktuelnoj vlasti, urađeni u ovoj regiji.

„Vlada Republike Srpske uvijek je bila na raspolaganju za privredne i druge inicijative kako u Nevesinju tako i u ostalim hercegovačkim opštinama i tako namjerava da radi i ubuduće“, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da SNSD namjerava da pobijedi da bi završili započete projekte i realizovali neke nove u budućnosti, te pozvala građane Nevesinja da glasaju za SNSD jer, kako je istakla, ova stranka ima najbolje kandidate.

Na tribini u Nevesinju predstavili su se i nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice devet Luka Petrović, ostali kandidati za narodne poslanike, te kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice tri Blagoje Šupić.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se