18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Dodik: Obavještajci sa zapada dislocirani iz Tuzle

BANJALUKA – Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je juče u Banjaluci da je centar penzionisanih obavještajaca sa zapada dislociran iz Tuzle i da je njihov plan da u izbornoj noći krenu sa pričom o navodnoj krađi.

„Onda će se početi dizati Pale, Bijeljina, Doboj i dio Banjaluke da bi se tako napravio spektakl i priča o tome. To je bio njihov plan“, istakao je Dodik.

On je ranije naveo da jedan broj stranih penzionisanih obavještajaca sjedi u hotelu „Tuzla“ u Tuzli na dva sprata zauzetog prostora.

„Ti strani obavještajci nastoje da koordinišu aktivnosti protiv režima u RS u nastojanju da dobiju mekšu strukturu ljudi, koje će moći da pridobiju za svoje planove“, izjavio je tada lider SNSD-a.

Dodik, koji je i predsjednik RS, rekao je tada da stranci ne mogu da izvrše pritisak na sadašnju vlast.

Strani centri moći u FBiH, koji spremaju nerede, pomenuti su i na posljednjem sastanku koalicionih partnera SNSD-a, DNS-a i SP-a, koji je održan prošle sedmice u Banjaluci. Dodik je tada poručio da ima informacije i da zna da postoje strani centri moći koji su stacionirani u Tuzli. Sličan stav na toj konferenciji za novinare iznio je i lider socijalista u RS Petar Đokić.

Prema njegovim riječima, oni su svjesni da postoje određeni centri koji u RS žele da izazovu scenario nezadovoljstva.

(Glas Srpske)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se