1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Činjenice o prebijanju premijerovog brata iduće sedmice

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je da će istraga o slučaju u kojem je žandarmerija tokom gej parade u Beogradu pretukla Andreja Vučića, brata premijera Srbije, biti okončana najdalje naredne nedjelje i da će tada biti iznesene sve činjenice o tom događaju.

Stefanović je naveo da je istraga o tom slučaju uveliko u toku i da će, kada se završi, pružiti javnosti sve činjenice.

„Do tada očekujem da niko više neće iznositi bilo kakve tvrdnje, proverene ili neproverene, pošto to može samo da šteti istrazi. Policija će u ovom slučaju blisko sarađivati sa tužilaštvom“, naveo je Stefanović u saopštenju.

Tokom gej parade u Beogradu pripadnici Žandarmerije pretukli su Andreja Vučića, brata premijera Srbije Aleksandra Vučića. Zajedno sa njim pretučena je i njegova pratnja, kao i brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

Mediji spekulišu o razlozima zašto se to dogodilo, od toga da su žandarmi reagovali jer Vučićev brat nije htio da se legitimiše do toga da je on i pored pokazane legitimacije pretučen.

Objavljen je i snimak N1 televizije, koja je zabilježila dio tog incidenta, a spekuliše se da postoji i drugi snimak na kojem se vidi cijeli tok događaja.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se