9.3 C
Zvornik
23. април 2024.

Američka novinarka u eteru opsovala i dala otkaz (video)

Američka televizijska novinarka svoje javljanje uživo o korištenju marihuane u medicinske svrhe završila je psovkom i davanjem otkaza poručivši gledaocima da će se umjesto novinarstvom baviti lobiranjem za legalizaciju te droge na Aljaski.

Šarlo Grin otkrila je da je vlasnica kanabis kluba o kojem je izvještavala na televizijskoj stanici KTVA u nedjelju naveče. Svu ću svoju energiju posvetiti borbi za slobodu i pravičnost koja počinje legalizovanjem marihuane ovdje na Aljaski, kazala je.

A što se tiče ovog posla, nije da imam nekog izbora, j… ga, dajem otkaz, dodala je prije nego se okrenula i otišla iz kadra.

Zapanjeni kolega odmah se ispričao gledaocima a direktor vijesti na KTVA-u Bert Rudman izjavio je kako televizijska stanica žali zbog neprimjerenog rječnika.

Birači na Aljaski na jesen bi trebali razmotriti inicijativu za legalizaciju marihuane u toj saveznoj državi. Savezne države Kolorado i Vašington 2012. postale su prve u 2012. koje su dozvolile korištenje marihuane u rekreativne svrhe.

[mom_video type=“youtube“ id=“rYcSqIuqkz4″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se