9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Zbog udaje ubio kćerku pa sebe

ISTOČNA ILIDŽA – Čedo Jovović (63) iz naselja Mladičko polje, opština Istočna Ilidža, ubio je hicem iz pištolja kćerku Biljanu Jovović (41), a potom je istim oružjem presudio i sebi, potvrdili su policijski izvori.

Njihova beživotna tijela pronađena su u subotu poslijepodne u ford eskortu, u garaži blizu njihove kuće, nakon čega je naseljem zavladao muk, a mještani sa nevjericom komentarišu ovu tragediju.

Motiv stravičnog čina još nije zvanično saopšten, ali komšije tvrde da je Jovovićeva uskoro trebalo da se uda za mladića koji, kako ističu, „nikako nije odgovarao njenom ocu“, zbog čega se on odlučio da usmrti vlastitu kćerku, a potom i sebe.

„Ona je u posljednje vrijeme živjela sa momkom, odnosno nesuđenim mužem, i uskoro je trebalo da bude održana svadba. Radila je u poslovnom centru ‘Tuš’. Otac je u subotu došao po nju na posao, što je snimljeno i video-nadzorom. Potom ju je odvezao pred jednu kafanu, pred kojom ju je najvjerovatnije ubio u vozilu, a zatim je njeno tijelo odvezao u svoju garažu, gdje je izvršio samoubistvo, pucajući sebi u srce“, ispričali su izvori upućeni u istragu.

Ubistvo u Donjim Mladicama (2)Kako se danas moglo saznati, prije nego što je uparkirao vozilo, Jovović je pozvao drugu kćerku da dođe u garažu, a kada je ona došla, on je već bio presudio i sebi.

„Nezavisnim“ su komšije porodice Jovović ispričale da se ispred kuće ove porodice okupilo više vozila.

„U subotu popodne vidjela sam policiju sa rotacionim svjetlima i preplašila sam se, a naveče sam saznala za tragediju. I ja sam čula da je nesrećna Biljana trebalo da se uda za tog momka“, ispričala nam je jedna mještanka.

Radenko Vasiljević, načelnik CJB Istočno Sarajevo, potvrdio je da su u potpunosti utvrđeni motiv i okolnosti ovog nesrećnog događaja.

„Radi se o određenim problemima unutar porodice, prije svega o nezadovoljstvu čovjeka koji je izvršio ubistvo, a nakon toga i samoubistvo“, kazao je Vasiljević.

U prisustvu dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, tokom kojeg su izuzeti tragovi i dokazi koji će biti predmet vještačenja, a u sklopu istrage biće izvršena i obdukcija oba tijela.

Nezavisne novine/foto: Avaz.ba

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se