9.3 C
Zvornik
19. април 2024.

U veoma uzbudljivoj utakmici Trnovica i Podrinje podjelili bodove

Bod djelo rezerviste Novakovića

TRŠIĆ – Ekipa Podrinja iz Tršića, odigrala je u nedelju prvenstvenu utakmicu 2. kola Regionalne lige – Istok i podjelila bodove sa komšijama iz Trnovice. Po mnogima to je i realan ishod ove izuzetno zanimljive utakmice jer su obje ekipe imale momente kada su dominirali na terenu.

Junak utakmice po mnogima bio je rezervista Podrinja Nemanja Novaković, koji je prelijepim volej udarcem u finišu utakmice donio bod Podrinju.

– Ušao sam odmah na poluvremenu utakmice jer se moj saigrač Dejan Lukić povredio i nije mogao nastaviti utakmicu. Naravno da sam imao malo treme u početku, međutim kako je vrijeme odmicalo ja sam sve više imao veru u sebe i svoj tim. Znao sam da ne možemo izgubiti posle onakve naše igre na terenu i šansi koje smo imali. Sreća mi se osmjehnula u 90. minutu utakmice kada sam nakon prijema lopte na grudi sačekao da lopta odskoči a zatim uputio poluvolej udarac prema golu koji je završio u mreži golmana Trnovice. Ne mogu vam opisati moju radost, više sam se radovao ovom golu nego prethodnom koji sam na identičan način postigao na prijateljskoj utakmici sa juniorima zvorničke Drine, gdje su većinu igrača činili moji saigrači iz selekciju kadeta još dok sam bio u Drini – rekao nam je Nemanja Novaković.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se