1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Tijanu Jurić ubio Dragan Đurić!

SUBOTICA – Dragan Đurić (34) osumnjičen je ubistvo je Tijane Jurić (15) iz Bajmoka kod Subotice.

Đurić je rodom iz mjesta Aleksa Šantić, nedaleko od Bajmoka,  javile su  Novosti online.

Pretpostavlja se da je djevojčica ubijena iste noći kada je oteta, a njeno tijelo je zakopano nedaleko od Sombora, u mjestu Svetozar Miletić.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je, nakon hapšenja, i višesatnog ispitivanja priznao da je ubio devojčicu i policiju doveo na mjesto gde je zakopao. Odmah zatim, policija je počela otkopavanje i tijelo je poslato na obdukciju. Mjesto gdje je pronađeno tijelo je deponija, pored državnog puta drugog reda, koja nije u funkciji već godinama.

Osumnjičeni je uhapšen juče oko 22 sata, a do njega se došlo nakon saslušanja više stotina osoba koje su ispitivane povodom nestanka nesrećne djevojčice.

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je da je policija uhapsila lice za koje se sumnja da je ubica Tijane Jurić. On je rekao da je ubica nju najprije udario kolima, a potom je udavio, prenosi Blic.

– Svi ljudi iz policije koji su radili na ovom slučaju su duboko potreseni njenim svirepim ubistvom. Kao roditelj i ministar smatram da ovakav zločin zaslužuje isključivo najtežu kaznu – rekao je srpski ministar pravde Stefanović na mjestu gdje je pronađena Tijana.

Ministarstvo unutrašnjih poslova uhapsilo je u srijedu uveče u Somboru ubicu Tijane Jurić. Kako saznaje RTS, riječ je o mesaru iz Surčina, koja je tog dana bio u provodu u Bajmoku.

[mom_video type=“youtube“ id=“HQAWLMHskBY“]

Odmah posle njenog nestanka, u potragu su se, pored srpske i mađarske policije, uključili Evropol i Interpol, kao i međunarodni sajt posvećen nestaloj djeci u Evropi.

Najviši zvaničnici srpske policije opisali su potragu za Tijanom Jurić kao „prioritet nad svim prioritetima“.

Na rješavanju ovog slučaja bilo je angažovano najmanje stotinu pripadnika MUP iz Subotice, Beograda i drugih mjesta.

U Bajmoku su, tokom noći, bili i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović.

[mom_video type=“youtube“ id=“eVKBU4pdmv0″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se