18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Njemica traži misterioznog Šibenčanina u kojeg se zaljubila

ŠIBENIK – Usred leta iz Frankfurta u Split dogodila se zanimljiva i neobična ljubavna priča.

Portalu Šibenik.in javio se čitalac iz Njemačke Benjamin H. koji želi pomoći svojoj komšinici da pronađe čovjeka u kojeg se zaljubila.

Naime, 51-godišnja Njemica na letu Croatia Airlinesa u julu ove godine upoznala je Hrvata iz Šibenika koji ima otprilike 55 godina.

„Sjeli su jedno kraj drugoga i među njima je odmah ‘kliknulo’. Pričali su cijelim putem, a nakon što su sletjeli u Split, oboje su se složili kako se žele ponovno vidjeti. No, iz ne znam kojeg razloga, nisu razmijenili kontakte. Valjda od prevelikog zanosa „, ispričao je Benjamin.

Kada je čuo za ovu priču odlučio je sam nešto poduzeti jer se njegova komšinica ne služi internetom te se javio portalu.

Potražio je pomoć u potrazi za muškarcem i odbio otkriti identitet žene, ali ispričao je neke detalje o misterioznom Šibenčaninu: „Radi u Africi, odakle se vraćao u rodni Šibenik na praznike. Pretpostavljam da nema puno Šibenčana koji rade u Africi pa mislim da će taj podatak biti ključan. Nadalje, u Šibeniku žive njegova kćer i sin, a sin je tačno dan prije leta dobio sinčića. Osim toga, spomenuo je i da ima mali brod“.

FENA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se