15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Mićić: Imamo pravo na korektno suđenje (video)

Drina je danas u Zvorniku poražena sa 2:1 od sarajevskog Željezničara.

Utakmicu je obilježio crveni karton Dejana Uzelca u 64. minutu nakon što je oborio Turkovića.

Trener Drine Dragan Mićić u izjavi poslije utakmice nije krio svoje razočarenje porazom, prvenstveno, kako kaže, zbog lošeg suđenja Gorana Paradžika.

„Ja nemam zamjerke u igri mojih izabranika, mislim da smo odigrali kvalitetno utakmicu. Željezničar je poveo evrogolom Bajića, koji se rijetko viđa, a mi se u nastavku nismo predavali i nastavili smo da napadamo te smo uspjeli izjednačiti. Ono što hoću da istaknem jeste da danas nismo imali isti kriterijum kod sudija, mislim da su prestrogo isključili našeg igrača. 35. minuta smo igrali sa igračem manje tako da je bilo teško odoljeti napadima Željezničara“, rekao je Mićić.

Mićić je rekao da ekipa nije izdržala pritisak u poslednjih pola sata te je primila drugi gol ali i dodaje da nije sramota izgubiti od ekipe kakav je Željezničar.

„Smatram da i mi mali klubovi imamo pravo na korektno suđenje. Mi imamo sada dva isključena igrača i moramo da u narednom periodu sagledamo naše stanje jer na ove igrače nećemo moći računati ni u narednim utakmicama. Sada nam slijedi pauza gdje imamo dosta vremena da se pripremimo i osvježimo za sledeće utakmice“, kaže Mićić.

On je dodao da je zadovoljan sa bodovnim saldom nakon pet odigranih utakmica, s obzirom na težak raspored.

Njegov kolega iz Željezničara Admir Adžem kaže da je ekipa došla u Zvornik po bodove.

„Znali smo da će biti jako teško, da igramo sa jako kvalitetnim protivnikom, mladim i poletnim, znali smo koje su njihove jače strane, a ima ih dosta, mislim da smo u većem dijelu utakmice to dobro iskontrolisali. Radili smo visoki presing na njihovu odbranu, nismo dozvoljavali da organizuju napade iz zadnje linije da tu loptu prebace do veznog reda gdje imaju dosta dobrih igrača“, kaže Adžem.

Adžem je istakao da mu je žao što igrači nisu, kada su imali igrača više, realizovali neke prilike.

[mom_video type=“youtube“ id=“b7ZMxxMqdDo“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se