3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Mićić: Daćemo sve od sebe za povoljan rezultat (video)

Ekipa Drine danas u Zvorniku dočekuje sarajevski Željezničar u okviru 6. kola „BH Telekom“ Premijer lige BiH.

Četa Dragana Mićića odradila je i poslednje pripreme pred utakmicu a ekipa je u odnosu na goste odmornija, jer je imala slobodnu srijedu.

Ipak, Željezničar je kvalitetan i jak protivnik tako da će Zvorničani, ukoliko žele do pozitivnog ishoda, morati da daju sto odsto svojih mogućnosti.

„U goste nam dolazi kvalitetan protivnik koji u svojim redovima ima dosta kvalitetnih igrača i reprezentativaca. Smatram da imamo kvalitet da se suprostavimo velikom klubu tako da ćemo dati sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat“, rekao je Dragan Mićić, trener Drine.

Za Drinu ove subote neće nastupiti Ivan Lazarević, zbog žutih kartona, i Damir Memović, zbog crvenog kartona u 3. kolu, u Bijeljini, zbog kojeg je kažnjen sa tri utakmice neigranja.

Mićić je uvjeren da će igrači, koji će ih zamjeniti, dati sve od sebe da dobiju utakmicu.

„Sigurno je da se mi nećemo braniti i da nećemo igrati povučeno, pokušaćemo da napadnemo Željezničar, igračemo za gol više, tako da smatram da ovi momci imaju kvalitet i da ćemo uspjeti“, kaže Mićić.

On je rekao da je u ekipi prisutna euforija, ali van terena.

„Mi sigurno imamo jednu dozu poštovanja prema Željezničaru, ipak se radi o velikom klubu, imamo respekt ali to je sve van terena. Na terenu ovi mladi momci imaju želju da se pokažu i da se dokažu kada za protivnika imaju jedan ovako veliki klub“, ističe Mićić.

On je dodao da je motiv za igrače samo ime gostujućeg kluba i da ekipi nije potreban neki dodatni motiv.

On se osvrnuo i na najavljeni TV prenos utakmice iz Zvornika.

„Prenos utakmice na televiziji je isto jedan motiv za njih, da se oni, kao mladi igrači, koji su željni afirmacije i koji će, siguran sam, jednog dana napustiti Drinu i otići u neki veći klub, dokažu na ovoj utakmici. Siguran sam da oni imaju dosta motiva da pokažu da imaju kvalitet da pobjede jedan veliki Željezničar“, zaključio je Mićić.

Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 16.30 časova a glavni sudija biće Goran Paradžik iz Ljubuškog. Cijena ulaznice je 5 KM.

[mom_video type=“youtube“ id=“0wcSKfnXZx4″]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se