14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Gazda ujeo radnika jer mu je tražio platu

Somborac Bojan Milić (25) tvrdi da ga je ujeo za vrat Zlatan Adamović, vlasnik kafića „Maj vej“, samo zato što mu je tražio platu koju mu ovaj duguje.

Milić se obratio somborskoj bolnici. U izvještaju specijaliste infektologije dr Milanke Stanić stoji da je riječ o ujedu ili udaru drugog sisara za lijevu stranu vrata, pri čemu je povrijeđeno mjesto krvarilo. Od svih ujeda, tvrde ljekari, najopasniji je ujed čovjeka, pa je Milić odmah vakcinisan protiv tetanusa. Primio je injekcije tetalpana i tetabulina i upućen na analize zbog virusa HIV-a, žutice i još nekih bolesti.

[quote font_style=“italic“ color=“#050505″ bgcolor=“#e2e2e2″ arrow=“yes“ align=“right“]Od svih ujeda, tvrde ljekari, najopasniji je ujed čovjeka, pa je Milić odmah vakcinisan protiv tetanusa[/quote]

Dr Milanka Stanić naložila je da se iste analize obave i kod Adamovića.

„Dug za neisplaćen dnevnice bio je povod za verbalni sukob, a Adamović mi se iznenada uneo u lice i ujeo me za vrat. Nije bilo drugih kontakata, niti sam ja pokušavao da mu uzvratim“, kaže Milić, a prenosi Blic.

Ljudski ujedAdamović poriče da je ujeo svog bivšeg radnika, ali ne i da je došlo do međusobnog koškanja.

„Radnici su me sistematski potkradali. A poslednji takav slučaj ostao je nerazjašnjen sa Milićem, kada je uzeo iz novčanika iz službene kase 1.500 dinara i sukob je nastao oko toga. Nisam ga ujeo i spreman sam da se podvrgnem DNK analizi, kako bih to i dokazao“, tvrdi Adamović.

Incident su obojica prijavila policiji, gdje su nezvanično potvrdili da su o tome obavijestili nadležno tužilaštvo.

Rad na crno

Tokom ljeta kod Adamovića je radila i Vladana Spasojević, Milićeva vjerenica.

„Nisam mogla da izdržim Adamovićevu agresivnost, a protiv njega je već bilo prijava. Radili smo na crno pa nam je uskraćena mogućnost da se nekome žalimo, što je on zloupotrebljavao“, kaže Milićeva vjerenica.

Blic

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se