23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Drina ima za čim žaliti

Na otvaranju nove sezone Velež je ugostio novog premijerligaša, Drinu iz Zvornika. U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali ni izglednih prilika.

MOSTAR – Drina je na startu prvenstva izgubila od Veleža ali igrom,je zaslužila bar bod.Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Eldin Hajdarović, najbolji akter utakmice. Zvorničani su velike prilike propustili u 20 minutu, kada je Filip Kostić poslije prodora Đerića šutirao preko gola, u 75. minutu kada je šut Rustemovića zaustavio Dragojević i u sudijskoj nadoknadi kada rezervista Miloš Jokić, glavom šutirao preko prečke gola Dragojevića.

– Mada smo igrali oslabljeni bez četvorice stndardnih prvolimaca, nismo se obrukali u Mostaru.I mi i domaćini smo propustili nekoliko idealnih prilika.Da je u 20 minuti Filip Kostić bio precizniji sa pet metara, ko zna kako bi se rezulatat kretao.Domaći su postigli gol na samom početku drugog poluvremena ali nas to nije poremetilo.Nastavili smo sa hrabrom igrom i stavranjem prilika.Golman domaćih je sjajno intervenisao u 86. Minuti, a rezervista Miloš Jokić je u sudijskoj nadoknadi mogao da donese bod našem timu.Ostaje žal za propušetnom prilikom da osvojimo bod na vrućem terenu u Vrapčićima, gdje će malo ko imati priliku za osvajanje bodova,ali i nada da u idućem kolu se isto tako hrabro suprotstavimo favorizovanoj ekipi šampiona Zrinjskog, rekao nam je Aleksandar Vasić, pomoćni trener Drine.

Premijer liga BiH, VELEŽ – DRINA 1:0 /0:0/

Strijelac: 1:0 Hajdarović u 46. minuti.

Stadion u Vrapčićima.

Gledalaca:1000,

Sudija: Antonin Bandić /Grude/ 7.

Žuti kartoni: Demić, Merzić /Velež/, Lazarević /Drina/.

VELEŽ: Dragojević 7, Zvonić 6,5, Škaljić 6, Škahić 6, Zolj 6,5 Hajadarović 7, Hebibović 6,5 /od 77 Janićijević -/, Merzić 6, /od 36 Hodžić 6/,Janković 6,5 /od 61. Blagojević -/, Pejić 6, Maletić 6,5.Trener:Nedim Jusufbegović

DRINA: Maksimović 6,5, Radović 6,5, Đerić 7, Rustemović 6, Ivanović 6, Đurić 6, Kikić 6,5 /od 85. Marković -/, Kostić 6, Vasić 6,5 /od 72. Jokić -, Lazarević 6, Memović 6,Trener: Dragan Mićić

Igrač utakmice: Aldin Hajdarović /Velež/

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se