9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Završen OK Fest (foto)

Treći i završni dan festivala za mlade OK Fest, koji se održava u organizaciji Ferijalnog saveza RS i u saradnji sa Nacionalnim parkom Sutjeska, obilježili su nastupi sjajnih Partibrejkersa i mostarskog benda Zoster.

Treće muzičko veče OK Festa otvorili su banjalučki bendovi Aurora i Grasshoperss, a nakon toga nastupili su mostarski bend Zoster i Partibrejkersi predvođeni Zoranom Kostićem Canetom. Mladi DJ dvojac Calavera&Manya kao i banjalučki DJ dvojac Tibor i Kazo takođe su nastupili završne večeri festivala.

U saradnji sa Sarajevo film festivalom i „Operacijom kino“, na Tjentištu je organizovano ljetnje kino, u okviru kojeg su prikazani filmovi „Joe“, sa Nikolasom Kejdžom u glavnoj ulozi, kao i FIFA: Ujedinjene strasti, Frederica Aubertana, sa Tim Rothom i Gerardom Depardieuom u glavnim ulogama. U okviru adrenalin zone OK Fest-a tokom festivala učesnici su imali priliku uživati u raftingu rijekom Tarom, planinarskoj šetnji do podnožja Maglića kao i u posjeti Trnovačkom jezeru.

Banjalučki bend Sopot juče je na području Nacionalnog parka “Sutjeska” (Trnovačko jezero, Suha dolina i Prijevor) snimio spot za pjesmu “Beskonačnost” u režiji Dajana Javorca.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se