23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Završen Memorijalni turnir “Božidar Kićović – Kića” u Loznici: Pehar ekipi Kolubare

LOZNICA – Trijumfom ekipe Kolubare iz Lazarevca nad domaćom ekipom Loznice, završen je Prvi Memorijalni fudbalski turnir “Božidar Kićović – Kića“, koji je igran u znak sjećanja na doajena lozničkog i srpskog sportskog novinarstva Božidara Kićovića, koji je preminuo prije tri mjseca u 81. godini.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Mačve iz Šapca, koja je savladala Drinu iz Zvorika.

[one_third][box type=“custom“ bg=“#c9c9c9″ border=“#545454″]

Slobodan Maksimović najbolji igrač

Za najboljeg igrača dvodnevnog turnira proglašen je Slobodan Maksimović iz ekipe Loznice. Najbolji golman je Goran Maksimović iz Drine a najbolji strelac je Ivan Tomić iz ekipe Mačve koji je postigao dva gola.

[/box][/one_third]

Mačva je zasluženo savladale Drinu i tako ostavila velike brige treneru Draganu Mićiću pred početak prvenstva u Premijer ligi BiH.

Sa dva gola Tomića u 48. i 62. minutu, Šapčani su ubjedljivo poveli da bi na 3:0 povećao Zoranović. Drina je u poslednjem minutu preko Kostića ublažila poraz.

MAČVA /Š/ – DRINA /Z/ 3:1 /0:0/

Strijelci: 1:0 Tomić u 48, 2:0 Tomić u 62, 3:0 Zoranović u 75, 3:1 Kostić u 90. minutu.

Stadion: Lagator

Gledalaca: 200

Sudija: Vuk Čotrić /Jadarska Lešnica/.

MAČVA: Vasić, Pejović, Ristivojević, I.Radovanović, A.Radovanović, Gentić, Marković, Jovanović,Rajevac, Ćirović, Lazović. Još su igrali: Stepandić, Spasenović, Đukanović, Milenković, Zoranović, Tomić, Matić. Trener: Dejan Nikolić

DRINA: Erić, Lazić, Jokić, Milošević, Memović, Ivanović, Lazarević, Li, Ilić, Kostić, Čolović. Još su igrali: Maksimović, Radović, Đerić, Đurić,Vasić, Marković. Trener: Dragan Mićić

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se