18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

U nedelju „Drinska regata“

Tradicionalni sadržaj „Zvorničkog ljeta“ je „Drinska regata“ koja se ove godine održava 12. put i koju od prošle godine zajedno organizuju tri opštine – Loznica, Mali Zvornik i Zvornik.

Regata će biti održana u nedelju, 3. avgusta, sa startom sa zvorničke gradske plaže u 10.00 sati, dok će okupljanje i prijavljivanje učesnika početi u 9.00 sati.

Istovremeno će učesnici iz Loznice i Malog Zvornika startovati sa malozvorničke obale.

Cilj regate za one koji kreću iz Malog Zvornika je Žićina plaža, a za učesnike koji startuju sa zvorničke plaže Debela međa u Šepku gdje će biti nastavljeno druženje uz ručak.

Za učesnike i čamce nakon regate biće organizovan prevoz do Zvornika.

Sve informacije uključujući i one o licima koja eventualno imaju čamce za iznajmljivanje mogu se dobiti putem telefona broj 065/754-725, na koji se može izvršiti i prijavljivanje ekipa.

-Rijeka Drina duž cijelog toka plijeni svojom ljepotom i privlači zaljubljenike u prirodu i zdrav život koji vole da pored nje i na njoj provode lijepe, opuštajuće trenutke. Pozivamo sve ljubitelje ove rijeke i druženja na njoj da se priključe veseloj družini. Cilj je da što više ljudi sa obje obale Drine učestvuje u regati, cilj je njihovo druženje i zbližavanje, kao i promovisanje ove rijeke – rekao je zamjenik načelnika opštine Zvornik, Danijel Dragičević.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se