9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Treći zvornički moto skup počinje 11. jula

ZVORNIK – U Zvorniku će u organizaciji zvorničkog Moto kluba „Drinski soko“ od 11. do 13. jula biti održan 3. Međunarodni moto skup.

Sekretar Moto kluba Milan Lučić – Čupo Maršal, najavio je da će susreti uz bajkerske igre, druženje i koncerte biti održani na bazenima „Magic Sky“ u Čelopeku.

– Mi očekujemo oko 500 bajkera iz Austrije, Švajcarske, Mađarske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske i BiH – rekao je Lučić.

Prema programu, u petak u 15.00 sati je otvaranje kampa, nakon čega će uslijediti druženje bajkera i posjetilaca sa bajkerima.

Od 20.00 sati biće održan koncert grupa „Morrison“ iz Zvornika, „Ministri“ iz Bijeljine i „Seizmos“ iz Loznice. Od 22.00 sata predveđen je „Bikini parti“.

Drugog dana predviđena je vožnja do određene destinacije u opštini, dok je zvanični defile planiran od 17.30 sati. Bajkeri će krenuti od bazena do hrama u izgradnji gdje će ući u grad, proći glavnim gradskim ulicama, i izaći na magistralni put kod zgrade MUP-a, sa povratkom do bazena.

Od 19.00 sati planirane su igre poput bacanja gume, navlačenja konopca, trčanja u džaku, spore vožnje, dok je od 20.00 sati planiran koncert „Gnjeva anđela“ iz Bratunca, „Arke“ iz Bijeljine i „Morissona“.

Zatvaranje kampa biće u nedelju od 10.00 sati.

„Pozivamo sve sugrađane da dođu na bazene i da vide da biti bajker ne znači samo sjesti na motor i voziti se, već da znači i mnoge druge aktivnosti koje realizujemo – poručio je Lučić.

Ulaz za „pješake“ odnosno, publiku je besplatan, koja, kako je organizator poručio, može u svemu da učestvuju osim u vožnji tuđeg motora.

„Drinski soko“ broji 22 člana i šest pripravnika koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi, a uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji, bilo na motoru, bilo u vozilu, odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje „Drinskog sokola“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se