4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Sunčano, povremeno sa pljuskovima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano, povremeno sa pljuskovima na sjeveru i istoku, i najvišom temperaturom od 26 do 30 stepeni Celzijusovih.

Popodne i predveče kiša i pljuskovi će se premještati ka istoku, ponegdje će biti i lokalno jačih pljuskova, a moguća je i pojava grada.

Tokom noći na istoku, oko rijeke Drine, ostaje oblačno, povremeno sa kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na jugu umjerena bura.

Po kotlinama i uz riječne tokove jutros je bilo magle ili niskih oblaka, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica devet stepeni, Sokolac i Istočni Drvar 12, Čemerno, Drinić i Han Pijesak 14, Srebrenica, Foča, Ribnik, Drvar, Ivan-sedlo i Kupres 15, Mrakovica, Mrkonjić Grad, Rudo, Sarajevo, Bugojno i Goražde 16, Srbac, Novi Grad, Kalinovik i Bihać 17, Gacko, Banjaluka, Prijedor, Zvornik, Sanski Most i Tuzla 18, Višegrad, Livno i Zenica 19, Doboj, Stolac i Čapljina 20, Bijeljina i Gradačac 21, Bileća 22, Mostar, Neum i Trebinje 23 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se