23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Škorpioni će tražiti ljubav svog života, a vage bi trebale stati na loptu

Najsrećniji znakovi ove sedmice: Rak, Bik, Ribe

OVAN

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti ugodna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Nakon što ste riješili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na vlastitu samokontrolu. Takođe ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte prije spavanja. San će biti kvalitetniji.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Mnogi će provjerenim potezima pokušati ispuniti svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju osvojiti katkada će ih blokirati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo o upornosti ovisi da li će ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Bit će i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

BLIZANAC

LJUBAV: Oni koji vole voljet će intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku pokazati koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguć je malo veći financijski dobitak.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RAK

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svijetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavićete se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štoviše, pojačaćete kontakte i više se angažovati oko saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekamo da rade. Izazovi će biti ugodni i društveni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite samo ono što jeste.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

LAV

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumiju. Otuda će porasti i povjerenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti kroz svoju svakodnevnicu na sasvim uobičajem mjestima. Susreti su tu.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom jestu moraće obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Organizirajte boravak u prirodi.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Oni koji ne očekuju ništa spektakularno biće zadovoljni. Oni koji maštaju o ljubavnim atrakcijama osjećaćete se pomalo frustrirani. Moguća su povlačenja od društvenog života. Vezani će najradije boraviti kod kuće gdje će potiho uživati.

KARIJERA: Boravak u prirodi osvježio bi vas. Oni koji mogu, uzeće par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju jer će im tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rješenja, a napuniće i baterije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite da se ne počnete debljati.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagovati preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate što vam se lijepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: U poslu ćete se mjeriti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumjeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svidjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se uz dobru muziku.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Oni koji su još sami još uvijek će čekati svog princa na bijelom konju, ali će polako shvaćati da ga nema niotkuda. To će im vjerovatno donijeti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osjetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete učinkovitiji. Dobivate vizije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znate kako se može živjeti kvalitetnije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će donijeti rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na sport koji vas veseli.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Većinu tjedna provesćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.

KARIJERA: Učinkovitost kojom ćete djelovati na radnom mjestu biće fascinantna. To je posljedica toga što vi tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dva para očiju vide više nego jedan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODOLIJA

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Neko vam je vjerovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Činiće vam se da ne možete mnogo utjecati na stvari. Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku moraćete se prilagođavati, ali to ne znači da kasnije nećete moći svjesno mijenjati stvari. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RIBE

LJUBAV: Većina idućih dana donijeće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Nećete se mnogo isticati, ali to ne znači da ne žudite za ljubavlju. Povremeno će vas mučiti snažne čežnje. Izdržite.

KARIJERA: Sve što je kockasto vas sputava. Sad ćete biti u poziciji da se trebate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte divljati, nego prođite kroz to. Druge vam nema. Ako ništa, sazrijećete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osvježite se nekim vodenim sportom.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Cafe.ba

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se