18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Sinoć u Čelopeku počeli treći Međunarodni moto susret

ZVORNIK – Okupljanjem bajkera na lokaciji Bazeni „Magic Sky“ kod Zvornika, sinoć je počeo trećiMeđunarodni moto susret, koji će u trodnevnom druženju okupiti oko 500 motorsta iz zemalja okruženja i šire.

Sekretar Moto kluba „Drinski Soko“ iz Zvornika Milan Lučić – Čupo rekao je da se očekuju bajkeri i iz Austrije, Švajcarske, Mađarske, kao i zemalja bivše Jugoslavije.

„Večeras gostima obezbjeđujemo smještaj i za večeru riblju čorbu, dok će bajkerima sutra biti pripremljen bajkerski pasulj“, rekao je novinarima Lučić i dodao da su u programu ove manifestacije, osim zabavnog karaktera, planirane bajkerske igre, poput bacanje gume, navlačenje konopca, trčanje u džaku, spore vožnje i druge zabvane igre.

On je pozivao sve sugrađane da dođu na bazene i da vide da biti bajker ne znači samo sjesti na motor i voziti se, već da znači i mnoge druge aktivnosti koje su društveno korisne.

Za danas je predviđena vožnja motorima do određene destinacije u opštini, dok je zvanični defile planiran od 17.00 sati.

Bajkeri će krenuti od bazena do hrama u izgradnji gdje će ući u grad, proći glavnim gradskim ulicama, i izaći na magistralni put kod zgrade opštine, sa povratkom do bazena.

[lightbox thumb=“http://zvornikdanas.info/wp-content/uploads/2014/07/Treći-Međunarodni-moto-susreti-u-Zvorniku-Milan-Lučic-Čupo.jpg“]

Bajkersko druženje na bazenima, kako je najavljeno, pratiće muzičke grupe „Morrison“ iz Zvornika, „Ministri“ iz Bijeljine i „Seizmos“ iz Loznice. Predveđen je „Bikini parti“.

Završetak bajkerskog druženja planiran je u nedelju u 10.00 časova.

Moto klub „Drinski soko“, koji je organizator bajkerskih susreta, broji 22 člana i šest pripravnika koji tokom dvije godine moraju da zasluže da postanu članovi. Uslov je da ne smiju načiniti nikakav saobraćajni prekršaj u vožnji na motoru ili vozilu,odnosno moraju zaslužiti svojim ponašanjem da dobiju boje „Drinskog sokola“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se