-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Prijateljska fudbalska utakmica

GRADAČAC – U pravoj prvenstvenoj utakmici, viđena je odlična igra, koja može da ohrabri trenere Zvijezde i Drine pred početak Premijer lige. Drugo poluvrijeme je bilo bolje od prvog, kada su viđena i tri gola.

Već na početku drugog dijela igre iz jednog kontra napada Vasić je uposlio Filipa Kostića koji efektno vara Brkića za vođstvo gostiju.

Domaći su u nastavku pojačali tempo igre i u 80. minutu u jednoj gužvi pred Maksimoviće, najbolje se snašao Gadžo i izjednačio na 1:1.

Na deset minuta prije kraja Drina je ostala sa 10 igrača jer se povrijedio Rustemović, a Mićić do tada iskoristio sve zamjene.

Brojčano nadmoćniji domaćini su u poslednjem minuti došli do pobjede, kada je Isanović pogodio sam donji desni ugao gola Maksimovića,a da je ostalo neriješeno bilo bi najpravednije jer su obje ekipe propustile po nekoliko izglednih šansi.

ZVIJEZDA GRADAČAC – DRINA /Z/ 2:1 /0:0/

Strijelci: 0:1 Kostić u 46, 1:1 Gadžo u 80, 2:1 Isanović u 90.

Stadion u Gradačcu.

Gledalaca: 300,

Sudija: Mustafa Osmanović /Gradačac/.

Žuti kartoni: E.Čolić, A.Čolić /Zvijezda Gradačac/, Uzelac /Drina/

ZVIJEZDA GRADAČAC: Brkić, E.Čolić, Andre, Ordagić,Stojanov,Zuhrić,Čović, Puljić,Gadžo, Diata Sekouba,Demić.Još su igrali: Kurbašić, Zulić, Bijelić, Isanović, Jovanović, Alibašić, Fačić, A.Čolić, Islamagić, Karavdić.

DRINA: Erić, Đerić, Radović, Ivanović, Uzelac, Kikić, Lazarević,Vasić, Ilić, Čolović, Đurić. Još su igrali: Maksimović, D.Milošević, M.Milošević, Rustemović, Memović, Kostić, Li.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se