14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Odličan plasman pionira Lokanja

LOKANJ – Pioniri Lokanja ostvarili su veoma dobar plasman na turniru mlađih selekcija koji se igrao u Roćeviću, gdje su u konkurenciji osam ekipa izabranici trenera Marinka Đurića osvojili odlično četvrto mjesto.

Lokanj je u grupnoj fazi ubjedljivo osvojio prvo mjesto, da bi u polufinalu izgubio od Vlasenice, a u borbi za treće mjesto od brčanske Ilićke 01.

– S obzirom da nam je ovo prvo učesće na nekom ozbiljnijem turniru, mogu biti prezadovoljan osvojenim četvrtim mjestom. Prvog dana turnira, kad se igrala grupna faza ostvarili smo maksimalan učinak u grupi, primivši samo jedan gol, uz postignutih osam golova. U prvoj utakmici savladali smo Jardan sa 3:0, zatim Podrinje iz Tršića, takođe sa 3:0 i na kraju u borbi za prvo mjesto u grupi ekipu domaćina i osvajača turnira Jedinstvo iz Roćevića za 2:1. Narednog dana učešća, došlo je do izražaja naše neiskustvo i izgubili smo obje utakmice. Prvo smo izgubili u polufinalu od ekipe iz Vlasenice sa 2:1, a zatim u utakmicu za treće mjesto od ekipe Ilićke 01 iz Brčkog sa 6:0 – rekao je Đurić, trener pionira Lokanja.

Milan Đorđić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se