12 C
Zvornik
24. април 2024.

Napredak iz Donjeg Šepka: Vasiljević traži štopera

Dosta promjena u redovima Napretka iz Donjeg Šepka

DONJI ŠEPAK – U ekipi Napretka, ovog ljeta, došlo je do velikih promjena u igračkom kadru.

Prvoligaš iz Donjeg Šepka, ostao je bez golmana Branislava Ružića, koji je pojačao Borac iz Banja Luke, zatim Aleksandra Karića, i Dragana Atanackovića, koji su bili nosioci igre i Dejana Džamića.

Za sada je u Donji Šepak stigao Miladin Filipović, njihov raniji igrač koji se vratio iz OFK Beograda.

Gorući problem trenera Zorana Vasiljević će biti mjesto štopera.

– Sigurno je da će se odsustvo pomenutih igrača osjetiti u našoj ekipi. Ima nekoliko igrača koji su na probi ali je nihjov ostanak za sada neizvjestan. Miladin Filipović je provjereni igrač koji će nam dobro doći, jer može uspješno igrati na više mjesta. Najveći problem nam je mjesto štopera koga tražimo i koji bi zamjenio Alekadra Karića, rekao nam je Vasiljević.

Napredak je do sada odigrao tri prijateljske utakmice. Pobjeđena je ekipa Loznice sa 2:1 a porazi su pretrpljeni protiv ekipa Drina iz Zvornika /0:4/ i Mladosti iz Velike Obrske /0:2/, članova Premijer lige BiH

– Ne mogu davati neki sud o ovim utakmicama jer su bile protiv jakih protivnika, kada smo mi bili u početnoj fazi priprema. U svakom slučaju ostaje nam da u narednim utakmicama vidimo sa kojim igračima raspolažemo i kakve su njihove mogućnosti, dodaje Vasiljević.

Do početka prvenstva Napredak će igrati na turniru u Lipničkom Šoru, protiv ekipa Sloge iz Bijeljine i Jedinstva iz Malog Zvornia, dok će generalna proba pred utakmicu u prvom kolu prvenstva protiv Slobode iz Novog Grada u gostima, 16. avgusta biti protov ekipe Jadra iz Stupnice kod Loznice.

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se