18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Na Zvorničkom ljetu ove godine Frajle, Galija, MVP…

Zvorničko ljeto ove godine otvoriće koncertom grupa “The Frajle“ iz Novog Sada, saznajemo nezvanično.

[mom_video type=“youtube“ id=“yKQHHZ4BZrE“]

Na manifestaciji Zvorničko ljeto, koja se ove godine održava po trinaesti put Zvorničani i gosti iz drugih gradova imaće priliku da vide nekoliko koncerata poznatih grupa. Pored Frajli, na ovoj manifestaciji nastupiće grupe Galija, MVP i Boris Režak.

[mom_video type=“youtube“ id=“xMGOvoXBIGY“]

Od ostalih događaja u toku Zvorničko ljeta tu su kabare neprevaziđenog Gorana Sultanovića, a izložbu retrospektive imaće i slikarska radionica Paleta, koja će pored ovoga kao i svake godine praviti likovnu koloniju u gradu.

Zvorničko ljeto počinje 2. avgusta, a završava se 8. avgusta, kada će biti proslavljena slava grada, Sveta Petka, a taj dan sviraće tamburaški orkestar Romansa iz Novog Sada, koji je pobjednik Tamburica fest u Deronjama 2011. godine.

[mom_video type=“youtube“ id=“Oe0qdUJ7_Zk“]

Od ostalih aktivnosti tu će biti još tradicionalne aktivnosti koje se održavaju svake godine na Zvorničkom ljetu: Zvornička regata, bioskop na otvorenom, Zlatni kotlić, Ljudi i mostovi…

Kako nezvanično saznajemo, glavni program dešavanja i većina aktivnosti biće održani na platou ispred Kasine, gdje će biti postavljena bina na kojoj će se održavati koncerti.

Sve aktivnosti su planirane u skladu sa mogućnostima pokrovitelja manifestacije, Opštine Zvornik. Opština je ove godine odlučila da izdvoji manje novca iz budžeta, a dio planiranog budžeta odvoji za sanaciju šteta koje su nanijele katastrofalne majske poplave.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se