15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Drina izgubila od Kolubare

Prijateljska fudbalska utakmica

Fudbaleri Drine gostovali su u LJuboviji, gdje su odigrali prijateljesku utakmicu sa ekipom Kolubare iz Lazarevca, člana Prve Lige Srbije, koja se nalazi na pripremama u ovoj podrinjskoj varošici.

Utakmica je bila veoma živa i dinamična sa prilikama na obje strane.

U prvom dijelu susreta treneri Ristanović i Mićić, izveli su najbolje timove na koje računaju u prestojećem prevnstvu dok su u drugom poluvremenu igrali i svi ostali igrači.

Kolubara je stigla u vođstvo u 50. minut, kada je rezervista Spasojević, udarcem sa oko 25 metera pogodio sam donji desni ugao gola Maksimovića.

U 56. minutu, Rustemović nije iskoristio jedanaesterac za Drinu, a u 75 minutu, Čukić se odlučio na udarac sa 25 metara po sredini gola i savladao Erića za konačnih 2:0 za Kolubaru.

Sledeće prijateljske utakmice Drina će imati na Memorijalnom turniru “Božidar Kićović” idućeg vikenda u Loznici.

KOLUBARA – DRINA 2:0 /0:0/

Strijelci: 1:0 Spasojević u 50, 2:0 Čukić u 75. minutu.

Stadion: Gradski u LJuboviji,

Gledalaca: 50,

Sudija: Nenad Knežević /LJubovija/.

KOLUBARA: Ranković, Pilica, A.Dabić, Milošević, Marković, Vukmir, Tanušev, Marinković, V.Krstić, Trnavac, Drinić. Još su igrali: Matić, Milovanović, Dimitrijević, Jakovljević, Obradović, Čukić, Spasojević, M.Dabić, D.Krstić, Đurđević, Simić. Trener: Predrag Ristanović.

DRINA: Maksimović, Radović, Đerić, Uzelac, Memović, Kikić, Rustemović, Kostić, Ilić, Lazarević, Đurić. Još su igrali: Erić, Li, Kim, Hasanović, Ćulum, Lazić, Milošević, Marković, Suljić. Trener: Dragan Mićić

Drago Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se