18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Vrste seksa koje trebaju svakom paru

Mnogo parova zna upasti u „seksualnu rutinu“, ali to je potpuno nepotrebno jer postoji cijela „paleta“ vrsta seksa koji će vam začiniti seksualni život.

seksMješanjem raznih vrsta po intezitetu osiguraćete uzbudljiv seksualni život, piše hot.hr.

Seks brzine svjetlosti

Seks „na brzaka“ dobar je za oslobađanje suzdržane pohote, a iniciranjem takvog seksa pokazujete svom partneru koliko ga želite, što će on doživjeti kao ultimativni kompliment.

Još jedna dobra strana brzinskog seksa je ta da zaista dobro dođe nakon dugog i stresnog dana. Ako primijetite da je vaša partnerka ili vaš partner napaljen/a, nemojte se zanemarivati sa „sitnicima“ kao što je skidanje odjeće; jednostavno pomaknite gaćice u stranu, dok će muškarcu biti dovoljno da izvadi penis kroz otvor u boksericama i akcija može početi. No, nemojte zaboraviti lubrikant. „On je vaš najbolji prijatelj kada se nemate vremena dovoljno zagrijati“, podsjeća seksualni terapeut, Donald Etkes.

Seks-predstava

Možda biste radije održali govor ispred 500 ljudi nego se samozadovoljavali ispred svog partnera, ali pobjeđivanje tog straha bi se moglo isplatiti. Stručnjaci tvrde da je muškarcima gledanje žene kako mastrubira jedna od najvećih fantazija. No, to nije samo vaš osobni peep-show, to je i način da pokažete partneru točno kako želite da vas se dira.

Životinjski seks

Takav seks je sirov, iskonski i glasan, budi komšije, plaši kućne ljubimce i ljulja krevete. Divlji seks često počinje kada je žena na sve četiri. Ona zgrabi ruke muškarca te ih položi na svoj struk, tako da se on može prepustiti zovu divljine. Žena se „zovu“ prepušta tako da spusti ramena i vrat prema dolje, savijajući kralježnicu, kako bi dovoljno snažno mogla gurati stražnjicu unazad.

Seks kojim dominira žena

Kada ste spremne za takvu akciju, jednostavno mu recite da ovaj put vi želite dominirati, a to demonstririjate tako da njegov uzmete njegov penis u ruke i lagano ga trljajte o svoju vaginu, kao da je vaša privatna seks igračka. Zavežite mu ruke za uzglavlje kreveta ili mu ih samo pritisnite rukama iznad glave dok ste na njemu. Postavite ritam koji vam odgovara, kružeći kukovima lijevo-desno dok je u vama, a pokušajte mu i prinjeti grudi licu.

(Hot.hr)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se