18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Uhapšeno deset dilera

BANJALUKA – U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova RS i Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) pod nazivom „Rubikon“ i „Pink“ uhapšeno je ukupno deset osoba zbog sumnje da su bili članovi organizovane kriminalne grupe koja se bavila međunarodnom trgovinom drogom.

hapšenje sipaPrema nezvaničnim informacijama, pripadnici MUP-a RS uhapsili su Predraga Raševića, Petra Pavlovića Maleševića, Nebojšu Glavaša, Aleksandra Tanasića, Aleksandra Gajića, Milana Brdarića, svi iz Bijeljine, te Mikicu Petričevića iz Ugljevika i Edina Beganovića iz Zenice. Osim njih, SIPA je uhapsila i Savu Simića i Hasana Helvidu, piše današnji Glas Srpske.

– Na području Bijeljine obavljeni su pretresi u ulicama Dušana Radovića, Braće Gavrića, Ilije Garašanina, Filipa Višnjića, kao i kafića „Akvarijus“ čiji je vlasnik Rašević – potvrdio je izvor blizak istrazi.

Tokom višemjesečne istrage inspektori MUP-a RS došli su do saznanja da na teritoriji BiH djeluje organizovana kriminalna grupa državljana BiH koja se bavi neovlašćenim međunarodni, prometom droge.

(Glas Srpske)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se