20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Osnovci se takmiče u disciplini „između dvije vatre“

ZVORNIK – Savjetnik načelnika opštine Zvornik za mlade, NVO i sport Ognjen Pavlović otvorio je juče u Zvorniku takmičenje za djecu u disciplini „između dvije vatre“ koje se održava u okviru četvrtih Sportskih igara mladih.

Osnovci se takmiče u disciplini „između dvije vatre“ (2)Pavlović je poručio da opština podržava manifestacije kojima se podstiče razvjanje sportskog duha kod mladih, zdravog takmičarskog duha i generalno zdravo odrastanje.

– Kad vidim koliko vas danas puno ima i koliko se djece bave sportom u našoj opštini, onda znamo da je opština na pravom putu, jer smo postigli najvažniji cilj, a to je da imamo što više mladih koji se bave sportom – rekao je Pavlović.

Osnovci se takmiče u disciplini „između dvije vatre“ (1)Na takmičenju učestvuje oko 210 djece uzrasta od II do V razreda, organizovanih u 21 ekipu, od kojih je 20 ekipa iz osnovne škole“Sveti Sava“, a jedna ekipa je iz osnovne škole „Desanka Maksimović“ , područna škola Karakaj.

Ekipe su mješovite, sastavljene od djevojčica i dječaka, a za osvajače prvog, drugog i trećeg mjesta obezbijeđene su medalje.

Generalni partner četvrtih Sportskih igara mladih je „BH Telekom“, finansijsku podršku daje USAID, a pokrovitelj je opština Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se