15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Organizacija dječijeg rođendana

Organizacija rođendanske zabave za Vaše mališane više ne mora da bude tako komplikovana. Danas postoji veliki broj dječijih igraonica koje se između ostalog bave i organizacijom dječijih rođendana, tako da sve obaveze oko pripreme prostora, hrane i osmišljavanja sadržaja rođendana možete prepustiti njma.

RođendanDječija igraonica – najbolje mjesto za rođendansku zabavu

Dječije igraonice su prava mala dječija carstva u kojima mališani prosto uživaju. Opremljene su različitim poligonima za igranje, vrlo kreativno osmišljenim. Prostor za proslavu dječijeg rođendana u dječijim igraonicama je mnogo bolji izbor nego proslava rođendana kod kuće, posle koje Vas čeka sređivanje nereda i čišćenje. Proslava rođendana u dječijoj igraonici će Vam u mnogome umanjiti obaveze oko rođendana. Za animiranje, osmišljavanje igara i bezbjednost djece brinu animatori, koji vode cio tok rođendana. U gotovo svim dječijim igraonicama postoji i prostor za roditelje gdje se možete opustiti i družiti sa ostalim roditeljima i prijateljima. Na taj način je izbjegnuta priprema dva slavlja, posebno za djecu, posebno za odrasle što je do skoro bila praksa.

Priprema hrane za dječiji rođendan

Pripremu hrane za dječiji rođendan možete obaviti kod kuće i potom je serviranu donijeti u igraonicu. Kako to zahtjeva jako mnogo vremena i truda, većina roditelja se radije opredjeljuje za pripremu hrane putem keteringa, jer zbog mnogobrojnih obaveza nemaju dovoljno vremena da je sami pripreme. Prilikom poručivanja keteringa obavezno odvojite meni za djecu i odrasle. Obezbjedite djeci onu hranu koju ona najviše vole. Najčešće su to različite pogačice i mini pice. Posluženje za roditelje može sadržati i različite salate, rolate, hladno predjelo, roštiljsko meso. Sve po Vašoj želji i mogućnostima.

Centralni dio zabave – rođendanska torta

Rođendanska torta svakako predstavlja glavni dio rođendana kome se djeca posebno raduju. Dopustite slavljeniku da učestvuje u izboru rođendanske torte, jer ipak je to njegov dan. Najbolje je da dijete izabere oblik i izgled torte, a vi odlučite kakvog ukusa će torta biti. Djeca u principu najviše vole čokoladne torte, pa je potrebno da upravo takvi ukusi preovlađuju i u rođendanskoj torti za Vašeg mališana. Potrudite se da maksimalno ugodite djeci tokom rođendana, a animatori i sam ambijent dječije igraonice će Vam u mnogome pomoći u tome.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se