23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Nikada više nećete čuti dobre vijesti o Šumaheru!

Izjava glasnogovornice porodice Šumaher, prema kojoj se Mihael povremeno budi iz stanja indukovane kome i komunicira sa svojom okolinom bila je lažna vijest

Mihael ŠumaherPodsjetimo, prošle sedmice pojavila se navodna izjava glasnogovornice porodice Šumaher, prema kojoj se Mihael povremeno budi iz stanja indukovane kome i komunicira sa svojom okolinom. Takav razvoj događaja obradovao bi njegove obožavatelje i donio novu nadu, nakon što jako dugo nije bilo nikakvih službenih obraćanja porodice. Nažalost, ova vijest koju je prenio dio njemačkih medija bila je lažna.

‘Nikad nisam razgovarala s tim novinarima i nismo izdali saopštenje o Mihaelovom stanju,’ rekla je Sabine Kem za italijansku Gazetu.

S obzirom da je sedmerostruki F1 prvak u komi već više od 150 dana, a vijesti iz bolnice Grenobl više ne cure, sve je manje optimizma i među stručnjacima.

‘Nema razloga zašto Šumijeva porodica ne bi objavila dobre vijesti iz bolnice da su se one dogodile. Prilično sam siguran da ih nikad nećemo čuti. U ovom trenutku se pribojavam sledećeg saopštenja porodice Šumaher,’ napisao je bivši F1 doktor Geri Hartstajn, koji zaključuje kako se jako mali postotak pacijenata probudi iz kome duže od šest mjeseci.

(Tportal)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se