10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

MODRIČA U ŠOKU: Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući

U Modriči se dogodila velika tragedija u kojoj su smrtno stradali supružnici. Pretpostavlja se da se radi o ubistvu i samoubistvu. Građani su u šoku.

Mrtve supružnike Stevu (44) i Gordanu (47) Ilić u njihovoj porodičnoj kući juče oko 15 sati pronašao je komšija Sveto Mijić.

“Pozvala me od pokojnice sestra iz Njemačke da vidim zašto se njoj ne javljaju na telefonske pozive. Otišao sam, pozvonio i povikao Ilići, Ilići. Obišao sam oko kuće, provirio kroz prozor i vidio komšiju Stevu kako leži mrtav i lovačka puška na njemu. Onda sam iz svoje kuće pozvao policiju i javio porodici u Njemačku šta se dogodilo“, kaže Mijić.

Supružnici Ilić radili su u Bolnici za hroničnu psihijatriju u Modriči. Direktor ove zdravstvene ustanove, Milenko Đukić, kaže da se radilo o vrijednim i čestitim zdravstvenim radnicima.

“Ova vijest me šokirala, kao i sve moje kolege. Mogu samo dati riječi hvale za supružnike Ilić. Bili su uzorni radnici. Nismo mogli naslutiti da će doći do tragičnog događaja”, kaže Đukić.

Uviđaj na licu mjesta izvršila je okružna tužiteljka Olivera Rauković, ali je odbila dati izjavu za novinare. Pripadnici modričke Policijske stanice potvrdili su da se radi o ubistvu i samoubistvu.

Iza nastradalih supružnika ostala je kćerka stara 17 godina.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se