18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Kako da smršate za kratko vrijeme

Ukoliko ste se suviše opustili prethodnih mjeseci i nabacili nekoliko suvišnih kilograma krajnje je vrijeme da ih se riješite. Predstavljamo Vam nekoliko vrlo efikasnih načina za skidanje kilograma. Odaberite neki od tretmana za sebe i zablistajte ovog ljeta.

Problem mršavostiRiješite se masnih naslaga kavitacijom

Kavitacija je jedan od najnovijih i najefikasnijih načina brzog mršavljenja. Žene širom svijeta su vrlo brzo otkrile sve dobre strane kavitacije. Ovaj način mršavljenja je vrlo brzo postao popularan i kod nas. Kavitacija daje odlične rezultate u skidanju lokalizovanih masnih naslaga. Čak i najupornije naslage na butinama i struku biće uklonjene posle samo nekoliko tretmana. Kavitacija koristi ultrazvuke da razgradi masne ćelije. Tim putem masna tkiva nestaju, a u međućelijski prostor dospjevaju oslobođene masne kiseline i gliceridi. Kako bi se masnoće u ovom obliku odstranile iz organizma neophodno je aktivno vježbati u periodu između dva tretmana kavitacije koji traje najmanje sedam dana. Kod manjih naslaga sasvim solidne rezultate daje i samo jedan tretman kavitacije. U slučaju više suvišnih kilograma, potrebno je i više tretmana kavitacije. Rezultati se ne ispoljavaju toliko u kilaži koliko u smanjenju obima na kritičnim mjestima.

Pobjedite celulit celos pro tretmanom

Konačno postoji riješenje i za najupornije masne naslage skoncentrisane u potkožnom dijelu. Pomoću celos pro tretmana ćete izbaciti iz organizma sve toksine i nagomilane masti. To je jedan od najefikasnijih tretmana za uklanjanje celulita. Bazira se na pasivnom vježbanju koje je stimulisano električnim impulsima. Na taj način mišići troše masnoće u okolini i eliminišu naslage celulita. Celos pro tretman se može kombinovati i sa kavitacijom kako bi se što prije došlo do zadovoljavajućih rezultata.

Povećajte efikasnost vježbanja pomoću power plate uređaja

Svi tretmani mršavljenja su daleko efikasniji ukoliko se kombinuju sa vježbanjem na spravi Power plate. To je revolucionarni način vježbanja kojim se efikasnost treninga pojačava. Tajna ove sprave za vježbanje leži u vibracijama koje stvara, a koje aktivnost mišića pojačavaju sa 40 na 100%. Mišići za svoj rad koriste energiji koji dobijaju razlaganjem masti oko njih, dovodeći na taj način liniju do savršenstva. Pomoću Power plate sprave možete za jako kratko vrijeme skinuti sve suvišne kilograme. Više informacija potražite ovde.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se